(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Uitleg gebruik Kinderplan

Wat goed dat je de stap hebt gezet om de zorg voor jouw kind te regelen, mocht er onverhoopt iets met jou/jullie gebeuren. Hieronder beschrijven we de werkwijze.

Stap 1
Na het gesprek op kantoor wordt er een eigen online dossier voor je aangemaakt. Hierin kunnen wij en jij veilig documenten uitwisselen. Hier vind je de akten terug, maar kun je ook zelf documenten uploaden.

Via deze link kun je inloggen in het online dossier.

Stap 2
Er staan 2 documenten over het Kinderplan in het online dossier. Het eerste geeft uitleg over de opbouw van het document en de toepassing. Het tweede document is het Kinderplan zelf. Sla altijd een blanco versie van dit document op en maak een kopie hiervan om in te vullen.

Het is aan te raden om voor ieder kind afzonderlijk het Kinderplan in te vullen.

Stap 3
Print het Kinderplan uit of vul het Kinderplan digitaal in.  Onderstaande video geeft uitleg hoe het digitaal invullen werkt én hoe je dit document kunt voorzien van een geldige handtekening.

Stap 4
Na het invullen en ondertekenen upload je het document weer naar het online dossier. De notaris gaat dit nu bekijken en voorzien van zijn handtekening.

Stap 5
We plaatsen de ondertekende versie digitaal in het online dossier en sturen het geprinte Kinderplan aangetekend terug.

Stap 6
Als je het document wilt aanpassen, dan kun je dit uiteraard altijd doen aan de hand van de opgeslagen template. Deze versie kan weer voor legalisatie worden aangeleverd aan de notaris. 

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met het kantoor. We helpen je graag.