(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

eKo notaris kennissessies

Fiscale en juridische zaken zijn vaak lastige complexe onderwerpen. In elke situatie gelden andere regels en zeker in complexere gezinssituaties zijn bepaalde regelingen niet pasklaar toe te passen. eKo notaris helpt graag bij het uitleggen van deze regels. Zodat u weet wat de mogelijkheden zijn en weet welke keuzes u heeft op het gebied van veelvoorkomende onderwerpen.

Uiteraard geven we deze uitleg graag tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor, maar ook delen we onze informatie via eKo notaris kennissessies. Online of op locatie vertellen wij u over diverse onderwerpen.

Deze kennissessies zijn altijd gratis bij te wonen. Inschrijven gaat heel eenvoudig via het inschrijfformulier. 

Aankomende kennisessies

Bovenstaand zie je  de aankomende kennissessies. Is er een onderwerp waarover je graag geïnformeerd wilt worden? Laat het ons weten via dit formulier. 

Deze kennissessies hebben reeds plaatsgevonden

Event ‘Hoe optimaliseer ik mijn nalatenschap’

Tijdens deze live bijeenkomst in Zwijndrecht vertelt notaris Christian de Kok samen met erfrechtplanners Henri Boom en Richard van Heest alles over het wettelijk erfrecht en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je alles naar eigen wens kunt regelen.

Hoe regel ik mijn nalatenschap

In een uur tijd vertelt notaris Christian de Kok aan de hand van praktijksituaties hoe het erfrecht eruit ziet en wat jij kunt doen om het goed te regelen voor je dierbaren én jezelf.