(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Levenstestament

Levenstestament

Houd de regie over uw eigen leven en leg uw wensen vast in een levenstestament.

Wat is een levenstestament?

In een levenstestament legt u vast wie uw zaken mag regelen als u dit zelf niet meer kunt of mag. Dit kunnen zowel financiële, medische of persoonlijke zaken zijn. Zo voorkomt u ongewenste situaties of onnodig verdriet en kosten bij uw dierbaren.

Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: een voor de financiële belangen en een voor de medische en persoonlijke zaken. U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast; het levenstestament. Het voordeel van een levenstestament dat bij de notaris is vastgelegd, is dat banken de genoemde vertrouwenspersoon erkennen en dat die vertrouwenspersoon de benodigde machtigingen verkrijgt om uw zaken te kunnen waarnemen.

Ieder leven is uniek

Een op maat gemaakt levenstestament kost tijd. eKo notaris gaat samen met u aan de slag. Via een uitgebreid persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en adviseren we over aspecten die van belang kunnen zijn om te regelen voor u of uw dierbaren. Pas daarna maken we de akten op en in helder Nederlands leggen we u uit wat in deze akten staat vermeld.

Uiteraard zit ook bij deze akte de levenslange service van eKo notaris inbegrepen. Kosteloos nemen we uw akten door om te kijken of alles nog voldoet aan uw wensen en de geldende wet- en regelgeving.

Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek kijken we graag wat het beste bij u en uw leven past. Zodat het goed geregeld is.  

Wilt u direct een offerte opvragen, klik danhier