(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Levenstestament

Houd de regie over jouw eigen leven en leg je wensen vast in een levenstestament.

Wat is een levenstestament?

In een levenstestament leg je vast wie jouw zaken mag regelen als je dit zelf niet meer kunt of mag. Dit kunnen zowel financiële, medische of persoonlijke zaken zijn. Zo voorkom je ongewenste situaties of onnodig verdriet en kosten bij jouw dierbaren.

Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: een voor de financiële belangen en een voor de medische en persoonlijke zaken. Je legt alle zaken die je geregeld wilt hebben in één akte vast; het levenstestament. Het voordeel van een levenstestament dat bij de notaris is vastgelegd, is dat banken de genoemde vertrouwenspersoon erkennen en dat die vertrouwenspersoon de benodigde machtigingen verkrijgt om jouw zaken te kunnen waarnemen.

Ieder leven is uniek

Een op maat gemaakt levenstestament kost tijd. eKo notaris gaat samen met jou aan de slag. Via een uitgebreid persoonlijk gesprek nemen we jouw wensen door en adviseren we over aspecten die van belang kunnen zijn om te regelen voor jou of jouw dierbaren. Pas daarna maken we de akten op en in helder Nederlands leggen we je uit wat in deze akten staat vermeld.

Uiteraard zit ook bij deze akte de levenslange service van eKo notaris inbegrepen. Kosteloos nemen we uw akten door om te kijken of alles nog voldoet aan uw wensen en de geldende wet- en regelgeving.

Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek kijken we graag wat het beste bij jou en jouw leven past. Zodat het goed geregeld is.  

Wil je direct een offerte opvragen, klik danhier