(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Over eKo notaris

Natuurlijk betrokken

eKo notaris in Zwijndrecht is de duurzame notaris van vandaag én morgen. We staan midden in de samenleving en maatschappij en denken met  je mee voor nu en in de toekomst. Dit doen we door op al onze akten een gratis levenslange service te bieden, waarbij we samen met jou op elk moment kosteloos jouw akte(n) doornemen om te kijken of deze nog voldoet aan je wensen en situatie. Voor ons sta jij als klant centraal. Bij ons geen lastige vaktermen, maar uitleg en toelichting in heldere taal. Zodat je weet wat je tekent en waar het over gaat.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 10 vakkundige medewerkers die persoonlijke aandacht voor u hebben. Bij eKo notaris werken niet zo maar mensen. Onze medewerkers hebben gekozen om voor ons bedrijf te komen werken. Door onze focus op continue ontwikkeling op zowel vakgebied, maar ook persoonlijk gebied kunnen we u volledig adviseren en ondersteunen op juridisch vlak.

Maar meer nog. Het team wil, naast het bieden van optimale service, ook hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Samen maken we ons sterk voor een duurzaam kantoor en sociale van groepen met een specifieke uitdaging, zoals kansarme jongeren of (financiële bescherming van) ouderen.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Onze dienstverlening

Een notaris is betrokken bij veel bijzondere en belangrijke momenten in het leven. eKo notaris is een full service terecht. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en financiering van een nieuwe woning, de oprichting van een BV tot het regelen van een nalatenschap die past bij uw wensen. Bij eKo notaris willen we net dat stapje verder te gaan en u breder te helpen dan alleen de akte. Dit doen we door het geven van kennissessies, online cursussen en meer.

Wij zijn er voor uw in al uw levensfasen.

Duurzaam en digitaal veilig

We houden net zoveel van onze planeet als u. Daarom werken we duurzaam. Waar kan werken we digitaal en anders gebruiken we ecologisch papier. 

Uw veiligheid en privacy is voor ons het meest belangrijk. Met het online Notaris dossier verstuurt u veilig uw documenten. Het is de plek waar u al uw gegevens veilig kunt bewaren en inzien, telkens weer. Makkelijk, veilig en eKo natuurlijk.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 10 vakkundige medewerkers die persoonlijke aandacht voor je hebben. Bij eKo notaris werken niet zo maar mensen. Onze medewerkers hebben gekozen om voor ons bedrijf te komen werken. Door onze focus op continue ontwikkeling op zowel vakgebied, maar ook persoonlijk gebied kunnen we je volledig adviseren en ondersteunen op juridisch vlak.

Maar meer nog. Het team wil, naast het bieden van optimale service, ook hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Samen maken we ons sterk voor een duurzaam kantoor en sociale van groepen met een specifieke uitdaging, zoals kansarme jongeren of (financiële bescherming van) ouderen.

Wij stellen ons graag aan je voor:

Onze dienstverlening

Een notaris is betrokken bij veel bijzondere en belangrijke momenten in het leven. eKo notaris is een full-service notariskantoor. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop en financiering van een nieuwe woning, de oprichting van een BV tot het regelen van een nalatenschap die past bij jouw wensen. Bij eKo notaris willen we net dat stapje verder gaan en je breder helpen dan alleen de akte. Dit doen we door het geven van kennissessies, online cursussen en meer.

Wij zijn er voor jou in al jouw levensfasen.

Duurzaam en digitaal veilig

We houden net zoveel van onze planeet als jij. Daarom werken we duurzaam. Waar kan werken we digitaal en anders gebruiken we ecologisch papier. 

Jouw veiligheid en privacy is voor ons het meest belangrijk. Met het online Notaris dossier verstuur je veilig jouw documenten. Het is de plek waar je al jouw gegevens veilig kunt bewaren en inzien, telkens weer. Makkelijk, veilig en eKo natuurlijk.

Ons team

Wij staan voor JE klaar:

Kom ook bij ons team!