(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Tarieven 2024

Bij eKo notaris kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Daarom hanteren wij heldere tarieven! Deze tarieven zijn geldig indien je via onze vaste verwijzers (makelaar of hypotheekadviseur) cliënt bij ons wordt.

In aanvulling op deze tarieven worden per persoon onderzoekskosten van € 67,50 in rekening gebracht. Per rechtspersoon is dat € 95,50.

Indien de akte niet volgens de KIK lay-out ingediend kan worden, worden de meerkosten (van het Kadaster) à € 62,- bovenop het genoemde tarief in rekening gebracht
NATUURLIJK BETROKKEN
meer dan een notaris

Jij verdient het beste advies. Daarom zijn wij bij eKo notaris meer zijn dan alleen de notaris die de handtekening onder de akte zet. Iedere persoon en iedere situatie is uniek en verdient zijn eigen traject. Wij besteden aandacht aan jouw situatie en wensen en geven op basis daarvan ons advies. Waarbij we ook kijken naar andere aspecten in jouw leven. Voor nu en in de toekomst.

Speciaal voor woningzoekers en woningkopers
Een woning zoeken en kopen is grote stap in iemands leven. Het is een van de grootste aankopen in ons leven. En hoe de woningmarkt er ook uitziet, tijdens dat hele proces zijn er veel keuzes die je moet maken.

eKo notaris heeft daarom samen met andere experts op het gebied van wonen, verbouwen, verduurzamen en financiering, een training gemaakt. We nemen je stap voor stap mee in alle aspecten die te maken hebben met het aankopen, verbouwen en financieren van een woning. Daarnaast zijn er extra modules over het opbouwen en behouden van jouw vermogen.

Deze training krijg je gratis als je een akte bij ons laat maken op het gebied van wonen.

Nog in de oriëntatie of aankoopfase?
Dan is deze training helemaal geschikt voor jou. Er zijn aparte modules die tips geven over het zoeken en aankopen van een woning. Je kunt de training eenvoudig aanschaffen en op het moment dat je via eKo notaris de hypotheekakte laat passeren krijg je deze gemaakte kosten terug.