(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Hoe plaats ik een Google review

eKo notaris hecht veel waarde aan jouw ervaring met ons. Deze ervaring helpt ons bij het verbeteren van onze dienstverlenging en anderen bij het maken van hun keuze. Daarom vragen wij om het geven van een review op Google.

Hoe plaats ik een Google review

Dit kun je zowel via de computer als via de telefoon doen. Hieronder staat beschreven hoe je dit kunt doen. 

Ga naar Google; www.google.com. Voor het plaatsen van een review moet je zijn ingelogd in Google. Dit zie je rechtsboven in je scherm. Ben je nog niet ingelogd in Google, dan zie je bovenaan rechts in je scherm een blauwe knop “Inloggen”.

Klik op deze knop. Indien je geen Google account hebt kun je er een aanmaken. 

(Ben je al ingelogd, dan is deze stap niet meer nodig.

Je krijgt dan onderstaand scherm. Log in in met je Gmail adres of je Google account. Heb je nog geen Gmail adres of Google account? Maak er dan een aan.

Zoek vervolgens eKo notaris in Google. Aan de rechterkant van je scherm, naast de zoekresultaten van Google, vind je de bedrijfsgegevens van eKo notaris (foto’s, naam, adres, contactgegevens, enz.). Je ziet daar ook de aanwezige reviews. Onder de reviews kun je klikken op Voeg review toe. Je kunt een review in aantal sterren geven, maar ook een beschrijving. Als je klaar bent dan kun je de review posten.