(078) 612 13 55

Begrijpelijke taal

Levenslang betrokken

Gratis webinar

'Hoe optimaliseert u uw nalatenschap?'

De waarde van het testament, levenstestament en de schenking

De coronacrisis treft ons allemaal. We maken ons zorgen om onze familieleden en vrienden. We zijn onzeker hoe deze crisis ons financieel gaat raken. Zo hebben we tijd om na te denken hoe we onze toekomst willen regelen. Veel mensen in Nederland denken dat de nalatenschap bij overlijden door de wet wordt geregeld. Dat is ook zo. Vaak komen nabestaanden echter voor vervelende verrassingen te staan. De regelingen van de wet zijn vaak niet zoals gewenst. Door ontwikkelingen van het erfrecht kunnen ook oude testamenten niet altijd het gewenste resultaat niet opleveren.

Leer hoe u voorkomt dat:

  • U te veel erfbelasting betaalt;
  • Uw vermogen verdampt door de eigen bijdrage zorg;
  • U de regie over uw leven verliest en niemand voor uw belangen kan opkomen.

Normaal gesproken zijn dit onderwerpen die we tijdens een gesprek op kantoor zouden bespreken, maar nu komen we (online) naar u toe. U heeft hiervoor alleen een computer, tablet of smartphone nodig.

Op DATUM X (xx:xx) en DATUM X (xx:xx) geeft notaris Christian de Kok van eKo notaris een online bijeenkomst (webinar) over het nut en de noodzaak van het hebben van een testament en levenstestament. Ook worden methodes om uw nalatenschap zo goed mogelijk te regelen besproken.

Hoe werkt dit precies?

Tijdens dit webinar zal de notaris u een aantal praktijkvoorbeelden voorleggen en uitleggen:

  • Welke voordelen een testament u kan bieden; 
  • Hoe u regelingen binnen het erfrecht slim inzet voor optimaal financieel voordeel;
  • Hoe nabestaanden voor zo min mogelijk onaangename situaties  komen te staan;
  • Hoe een levenstestament ervoor zorgt dat u zelf de regie houdt en zaken volgens uw wensen worden geregeld als u dat niet meer mag en kan;
  • Wat schenken op papier is en welke financiële voordelen dit u kan bieden.

U kunt tijdens dit webinar al uw vragen stellen. De crew van eKo notaris staat achter de schermen klaar om deze te beantwoorden en deze waar mogelijk direct door de notaris te laten beantwoorden tijdens het webinar.

 

Aanmelden

Geheel gratis

Deze lezing is kosteloos bij te wonen. U kunt zich eenvoudig via het formulier inschrijven en dan zullen wij u middels e-mail informeren over hoe u het webinar kunt bekijken. De mail die u ontvangt na uw inschrijving kan in uw ‘ongewenste e-mail’ terechtkomen.

Let op

Deze webinars zijn de enige momenten dat u uw vragen rechtstreeks aan de notaris kunt stellen. Er zijn geen plannen om opnamen ter beschikking te stellen. Zorgt u er dus voor dat u deze sessie niet mist.

De capaciteit van het webinar is beperkt, meld u op tijd aan om gebruik te maken van deze actie!