Hoe optimaliseer ik mijn nalatenschap

Schrijf nu direct in voor de kennissessie

Uw nalatenschap, uw wensen

Het leven komt zoals het komt. In zijn mooie momenten, maar ook de verdrietige momenten. Het komt vaker voor dan we denken. Iemand overlijdt onverwachts en na het overlijden blijkt dat de nalatenschap niet volgens zijn of haar wensen geregeld kan worden. Op het moment dat er geen testament is, bepaalt de wet namelijk hoe de nalatenschap geregeld wordt.

Weet u het antwoord op de volgende vragen?

De meeste mensen weten best goed wat ze willen, maar als deze zaken niet vastgelegd zijn in een testament dan bepaalt de wet wat er gebeurt. En dat is meestal niet volgens de wensen van de mensen zelf.

Gelukkig kunt u al deze zaken vastleggen in een testament. Met deze akte zorgt u ervoor dat uw wensen worden gevolgd op het moment van overlijden.

Notaris Christian de Kok van eKo notaris legt u in deze gratis kennissessie op een heldere manier uit hoe u ervoor zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt geregeld. Zo voorkomt u dat uw erfgenamen onnodig veel erfbelasting moeten betalen. Tijdens deze sessie krijgt u praktische tips, die uw dierbaren veel tijd en geld besparen in een verdrietige en hectische periode bij overlijden.

Helder en duidelijk

In heldere taal vertelt Christian de Kok de wettelijke regelgeving en uw eigen mogelijkheden

Praktijkvoorbeelden

We maken de regelgeving duidelijk aan de hand van verschillende praktijksituaties

Stel uw vragen

Tijdens het webinar kunt u al uw vragen (vertrouwelijk) stellen. Onze medewerkers staan achter de schermen voor uw klaar

Vertrouwelijk

Uw privacy staat in een hoog vaandel bij ons. Uw vragen zijn altijd afgeschermd en bij privévragen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor

Samen zijn we de maatschappij

 Bij eKo notaris vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen in de maatschappij. We zetten ons actief in voor ouderen door een bijdrage aan een goed doel. Voor iedere kijker van dit webinar doneren we 1 euro aan Stichting Alzheimer Nederland.

Wat onze cliënten zeggen

* In uw leven heeft u regelmatig te maken met juridische en notariële zaken. eKo notaris begrijpt dat het lastig is om van al deze zaken op de hoogte te blijven en te weten welke consequenties het kan hebben als de zaken niet goed geregeld zijn. Daarom organiseren wij regelmatig kennissessies over verschillende onderwerpen die raakvlakken hebben met ons vak. We willen u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn, niet alleen op juridisch vlak, maar ook over alle andere zaken die erbij horen.

* In uw leven heeft u regelmatig te maken met juridische en notariële zaken. eKo notaris begrijpt dat het lastig is om van al deze zaken op de hoogte te blijven en te weten welke consequenties het kan hebben als de zaken niet goed geregeld zijn. Daarom organiseren wij regelmatig kennissessies over verschillende onderwerpen die raakvlakken hebben met ons vak. We willen u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn, niet alleen op juridisch vlak, maar ook over alle andere zaken die erbij horen.

Schrijf nu voor de gratis kennissessie