cropped-eKo-logo-2.png

Hoe optimaliseer ik mijn nalatenschap

Gratis kennissessie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
cropped-eKo-logo-2.png

Wat gaan we bespreken tijdens deze kennissessie

Het leven komt zoals het komt. In zijn mooie momenten, maar ook de verdrietige momenten. Het komt vaker voor dan we denken. Iemand overlijdt onverwachts en na het overlijden blijkt dat de nalatenschap niet volgens zijn of haar wensen geregeld kan worden. Op het moment dat er geen testament is, bepaalt de wet namelijk hoe de nalatenschap geregeld wordt.

Weet u het antwoorde op de volgende vragen?

Een geschreven briefje met uw wensen is helaas niet juridisch bindend en geeft dus geen zekerheid op het moment dat er iets gebeurt. En regelmatig zie ik op kantoor de schrijnende gevallen, het verdriet en de extra kosten en zorgen die de afwikkeling van een nalatenschap met zich meebrengt.

Situaties waar ik ook geen invloed meer op kan uitoefenen… Want er is niets vastgelegd. 

Dit is de reden dat ik een kennissessie organiseer. Om te informeren hoe het erfrecht in Nederland in elkaar zit en wat de gevolgen zijn op het moment dat er iets gebeurt. En wat u kunt doen om de zaken naar uw wensen te regelen.

HOE WERKT HET

7 juli

20.30 uur

1 uur

inhoud

Hoe werkt het erfrecht in Nederland en wat kunt u regelen om te zorgen dat het voor uw dierbaren goed geregeld is, als er iets zou gebeuren.

kosten

Gratis deelname

kosten

Thuis op de bank, aan de keukentafel of waar u maar wilt. Gewoon via delaptop, mobiel, tablet of pc. 

LET OP:

Deze kennissessie is live. We maken geen opname. Mis niets en zorg dus dat u erbij bent!

cropped-eKo-logo-2.png

Wat gaan we bespreken?

Aanmelden voor de kennissessie

Samen zijn we de maatschappij

 Bij eKo notaris vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen in de maatschappij. We zetten ons actief in voor ouderen door een bijdrage aan een goed doel. Voor iedere kijker van dit webinar doneren we 1 euro aan Stichting Alzheimer Nederland.

De meeste mensen weten best goed wat ze willen, maar als deze zaken niet vastgelegd zijn in een testament dan bepaalt de wet wat er gebeurt. En dat is meestal niet volgens de wensen van de mensen zelf.

Gelukkig kunt u al deze zaken vastleggen in een testament. Met deze akte zorgt u ervoor dat uw wensen worden gevolgd op het moment van overlijden.

Notaris Christian de Kok van eKo notaris legt u in deze gratis kennissessie op een heldere manier uit hoe u ervoor zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt geregeld. Zo voorkomt u dat uw erfgenamen onnodig veel erfbelasting moeten betalen. Tijdens deze sessie krijgt u praktische tips, die uw dierbaren veel tijd en geld besparen in een verdrietige en hectische periode bij overlijden.

Wat onze cliënten zeggen

Wat onze cliënten zeggen

Aanmelden voor het webinar

Schrijf nu in voor de kennissessie

Schrijf nu voor de gratis kennissessie