Download hier de checklijsten

gelukt

Onderstaand kun je de verschillende checklijsten downloaden. Ook sturen we je deze per e-mail toe.

smartmockups_digitaal nalatenschap

Digitale nalatenschap

Ons leven speelt zich steeds meer online af. We bankieren online, we kopen online en we bewaren onze herinneringen en belangrijke documenten online. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw naasten toegang krijgen tot deze gegevens op het moment dat jij dat niet meer kunt?

Deze checklist helpt je met het inzichtelijk maken van je online accounts en gegevens. En hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw naasten toegang krijgen als dat nodig is.

smartmockups_levenstestament

Checklist levenstestament

Een testament regelt jouw zaken als jij er niet meer bent. Maar wat als je door ongeval of door ziekte niet meer wilsbekwaam bent. Wie mag dan jouw zaken regelen en beslissingen namens jou nemen? Zonder dat hiervoor iets is geregeld…niemand.

 

smartmockups_medisch

Checklist Medische wensen

Wat zijn jouw wensen op medisch gebied? Is er een overzicht van eventuele medicijnen die je gebruikt? In deze checklist meer informatie over waar je aan moet denken op medisch gebied.

smartmockups_medisch

Werkboek 'Alles goed geregeld'

Dit werkboek neemt je stap voor stap mee in alle zaken die je kunt regelen rondom je nalatenschap en uitvaart. Het werkboek is digitaal invulbaar zodat jij jouw wensen direct kunt noteren.