Bonusmateriaal Boek Baby’s eerste miljoen

Zoals beloofd ontvang je als bonus bij het boek een juridische toolkit vol met interessante en relevante informatie en checklijsten. Bekijk hieronder al je bonusmaterialen

Werkboek "Alles goed geregeld'

In dit praktische werkboek vind je alles terug wat je kunt regelen op het gebied van erfrecht, nalatenschap en uitvaart. Het is een invulbaar werkboek, zodat je dit online of geprint kunt bewaren. Je kunt dit werkboekje altijd bijwerken of aanvullen en makkelijk delen met je nabestaanden.

Testamentchecker

Heb ik een wel een testament nodig? Die vraag krijgen we graag. Via de KNB, Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, kun je online een testamentencheck doen. Zo weet je direct of het in jouw situatie slim is om een testament te maken. 

Heb je hier vragen over of krijg je de uitkomst dat een testament in jouw situatie slim is, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bij eKo notaris is het eerste gesprek altijd kosteloos én vrijblijvend. Plan snel jouw afspraak in via deze link.

Checklijsten

Hieronder een aantal handige checklijsten. Zo weet je zeker dat je niets vergeet op het moment dat het nodig is.

smartmockups_digitaal nalatenschap

Digitale nalatenschap

Ons leven speelt zich steeds meer online af. We bankieren online, we kopen online en we bewaren onze herinneringen en belangrijke documenten online. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw naasten toegang krijgen tot deze gegevens op het moment dat jij dat niet meer kunt?

Deze checklist helpt je met het inzichtelijk maken van je online accounts en gegevens. En hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw naasten toegang krijgen als dat nodig is.

smartmockups_levenstestament

Checklist levenstestament

Een testament regelt jouw zaken als jij er niet meer bent. Maar wat als je door ongeval of door ziekte niet meer wilsbekwaam bent. Wie mag dan jouw zaken regelen en beslissingen namens jou nemen? Zonder dat hiervoor iets is geregeld…niemand.

 

smartmockups_medisch

Checklist Medische wensen

Wat zijn jouw wensen op medisch gebied? Is er een overzicht van eventuele medicijnen die je gebruikt? In deze checklist meer informatie over waar je aan moet denken op medisch gebied.

Video's

De relatievorm is van invloed op het erfrecht, gezag en eventuele voogdij. Bekijk de volgende opnames over relatievormen en voogdij.

Vul je e-mailadres in en ontvang de checklijsten direct in je mailbox.