Boek nu jouw vrijblijvende afspraak

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Een goed geregelde nalatenschap voorkomt dat:

Afspraak inplannen

Vul onderstaande gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen voor het maken van een afspraak.

Het maken van de afspraak verplicht je tot niets. Indien je nu het formulier invult, dan leg je het speciale aanbod voor het complete eKo notaris erfrechtpakket vast. Inclusief alle bonussen.

Het eKo notaris erfrechtpakket

De waarde van dit gehele pakket: €5.019

Alleen voor deelnemers van deze kennissessie tijdelijk voor EUR 2.497

Kosteloos

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de afspraak in te plannen. De afspraak kan bij jou thuis of op kantoor plaatsvinden.

Indien je via dit formulier boekt kun je gebruikmaken van het speciale aanbod op het moment dat je akten wilt laten opmaken.

Andere situatie

Is jouw situatie anders dan in het aanbod omschreven? Geef dit aan via het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met je op om deze situatie door te spreken en je een speciaal aanbod te doen voor jouw situatie.

Vastleggen

Door nu direct een afspraak in te plannen bent je ervan verzekerd dat je van dit unieke aanbod gebruik kunt maken. eKo notaris houdt van aanpakken en knopen doorhakken en wij belonen je voor het snel ondernemen van actie door een enorm waardevol aanbod beschikbaar te stellen. Je hebt tot 72 uur na de kennissessie om de (vrijblijvende) afspraak in te plannen en zo gebruik te maken van dit aanbod. Laat deze kans niet liggen!

eKo notaris is meer dan alleen de notaris die de handtekening zet

Nadat de handtekening is gezet, kunnen we namelijk vaak niets meer aanpassen.

De meeste mensen weten best goed wat ze willen, maar als deze zaken niet vastgelegd zijn, dan bepaalt de wet wat er gebeurt. En dat is meestal niet volgens de wensen van de mensen zelf.

Gelukkig kun je al deze zaken vastleggen in een testament of levenstestament. Met deze akten zorg je ervoor dat jouw wensen worden gevolgd na overlijden of het moment dat jij niet meer zelf mag handelen.

Het eKo notaris erfrechtpakket

Totale waarde van dit pakket EUR 5.019,-

Speciaal voor de deelnemers aan het webinar geldt voor dit hele pakket een eenmalige actieprijs van € 2.497- (all-in).

Dit aanbod is vast te leggen door binnen 72 uur na de kennissessie de vrijblijvende afspraak in te plannen.

Wat onze cliënten zeggen

Betaal je liever aan de Staat of geef je jouw vermogen liever aan je dierbaren of een zelf gekozen doel?

Dit is een van de belangrijkste punten waarom je aandacht moet besteden aan je nalatenschap. Op het moment dat je namelijk niets regelt, betekent dit dat je dierbaren in de meeste gevallen voor onnodige kosten en omstandigheden komen te staan.