Boek nu uw vrijblijvende afspraak

Afspraak inplannen

Vul onderstaande gegevens in zodat onze adviseurs contact met u kunnen opnemen voor het maken van een afspraak.

Het maken van de afspraak verplicht u tot niets. Indien u nu het formulier invult, dan legt u het speciale webinar aanbod voor het complete eKo notaris erfrechtpakket vast.

Het eKo notaris erfrechtpakket

Voorkom dat:

  • U te veel erfbelasting betaalt;
  • Uw vermogen verdampt door de eigen bijdrage zorg in een verzorgingstehuis;
  • U de regie over uw leven verliest en niemand voor uw belangen kan opkomen.
Iedereen moet de mogelijkheid hebben zijn eigen regie te houden

eKo notaris wil iedereen de mogelijkheid geven zijn nalatenschap volgens zijn of haar wensen te regelen. Speciaal voor de deelnemers van het kennissessie heeft eKo notaris een aanbod gemaakt. Als u nu een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak aanvraagt met een adviseur dan mag u gebruik maken van het volgende aanbod. Het boeken van de afspraak verplicht u tot niets!

Kosteloos

De afspraak met de adviseur is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als u via dit formulier boekt dan nemen de adviseurs binnen 24 uur contact met u op om de afspraak in te plannen. Wegens de huidige omstandigheden zal deze afspraak online plaatsvinden.  Indien u via dit formulier boekt kunt u gebruikmaken van het speciale aanbod op het moment dat u akten wilt laten opmaken.

Andere situatie

Is uw situatie anders dan in het aanbod omschreven? Geef dit aan via het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met u om deze situatie door te spreken en u een speciaal aanbod te doen.

Vastleggen

Door nu direct een afspraak in te plannen bent u ervan verzekerd dat u van dit unieke aanbod gebruik kunt maken. eKo notaris houdt van aanpakken en knopen doorhakken en wij belonen u voor het snel ondernemen van actie door een enorm waardevol aanbod beschikbaar te stellen. U heeft tot 48 uur na het webinar om de (vrijblijvende) afspraak in te plannen en zo gebruik te maken van dit aanbod. Laat deze kans niet liggen!

Het eKo notaris erfrechtpakket

Totale waarde van dit pakket EUR 4.950,-

Speciaal voor de deelnemers aan het webinar geldt een eenmalige actieprijs voor dit gehele pakket van € 2.297- (all-in).

Dit aanbod is vast te leggen door binnen 48 uur na de kennissessie de vrijblijvende afspraak in te plannen.

Boek nu uw vrijblijvende afspraak in

Vul onderstaande gegevens in zodat onze adviseurs contact met u kunnen opnemen voor het maken van een afspraak.

Onze adviseurs nemen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u op.