Aanbod koop je woning met toekomstvisie

Tips en kennis van de verschillende experts

Voorkom dat:

  • Je teveel voor een woning betaalt;
  • Je voor onverwachte verrassingen komt te staan;
  • Je onvoldoende voorbereid bent.
Iedereen moet de mogelijkheid hebben zijn eigen regie te houden

eKo notaris wil iedereen de mogelijkheid geven zijn nalatenschap volgens zijn of haar wensen te regelen. Speciaal voor de deelnemers van het kennissessie heeft eKo notaris een aanbod gemaakt. Als u nu een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak aanvraagt met een adviseur dan mag u gebruik maken van het volgende aanbod. Het boeken van de afspraak verplicht u tot niets!

Kosteloos

De afspraak met de adviseur is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als u via dit formulier boekt dan nemen de adviseurs binnen 24 uur contact met u op om de afspraak in te plannen. Wegens de huidige omstandigheden zal deze afspraak online plaatsvinden.  Indien u via dit formulier boekt kunt u gebruikmaken van het speciale aanbod op het moment dat u akten wilt laten opmaken.

Andere situatie

Is uw situatie anders dan in het aanbod omschreven? Geef dit aan via het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met u om deze situatie door te spreken en u een speciaal aanbod te doen.

Vastleggen

Door nu direct een afspraak in te plannen bent u ervan verzekerd dat u van dit unieke aanbod gebruik kunt maken. eKo notaris houdt van aanpakken en knopen doorhakken en wij belonen u voor het snel ondernemen van actie door een enorm waardevol aanbod beschikbaar te stellen. U heeft tot 48 uur na het webinar om de (vrijblijvende) afspraak in te plannen en zo gebruik te maken van dit aanbod. Laat deze kans niet liggen!

Het eKo notaris erfrechtpakket

Totale waarde van dit pakket € 4.595,-

Speciaal voor de deelnemers aan het webinar geldt een eenmalige actieprijs voor dit gehele pakket van € 2.297- (all-in).

Dit aanbod is vast te leggen door binnen 48 uur na de kennissessie de vrijblijvende afspraak in te plannen.